Tutorial Virtual Machine Problem

+1 Dan Whitaker · December 29, 2014
Hello, I'm at tutorial 7 "creating a custom AVD" but it doesn't start it just stays on the the picture. I left it overnight but its still the same and I then recreated but same thing.

Am I doing something stupid?

Thanks

Dan

/images/forum/upload/2014-12-29/f1e9367fb79e7f0f80c4e90b923ffaac.JPG

Post a Reply

Replies

Oldest  Newest  Rating
+1 ahmedtarek mahmoud · December 29, 2014
what is your computer specifications man ?? and screen shot the error message list if exists
+1 Edwin Francis D · December 30, 2014
Hai my emulator is also facing problem but not similar to the above case but too critical...

It stand just black inside the phone, no changes at all...

/images/forum/upload/2014-12-30/417e1a1f8d8c2ab12228f80d1ce64146.PNG

Error message :

could not get wglGetExtensionsStringARB
Failed to create Context 0x3005
emulator: WARNING: Could not initialize OpenglES emulation, using software renderer.
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
could not get wglGetExtensionsStringARB
emulator: device fd:684
HAX is working and emulator runs in fast virt mode



Please help me out

Thanks in advance... :-)
  • 1

Java / Android Development

107,246 followers
About

Very popular language used to create desktop applications, website applets, and Android apps.

Links
Moderators
Bucky Roberts Administrator