So I have been working on a basic android application but when ever I load it on the emulator it used to work but now the icon is simply not there its not installed the application. I have tried all version of the Android this did not fix the issue. I tried using my own Android device it worked for 3 days and then it simply stopped working as well. So each time I compile the code it works but the application is not installed on any device what so ever. So far I tried factor reset phone, Reinstall Android Studio and Different Emulator version nothing worked.

Any ideas or solutions?

**Manifest**:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="com.example.edgaraxelsson.myapplication" >

    <application
        android:allowBackup="true"
        android:icon="@drawable/ic_launcher"
        android:label="@string/app_name"
        android:theme="@style/AppTheme" >
        <activity
            android:name=".Splash"
            android:label="@string/app_name" >
            <intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

                <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
            </intent-filter>
        </activity>
        <activity
            android:name=".MainActivity"
            android:label="@string/app_name" >
            <intent-filter>
                <action android:name="com.example.edgaraxelsson.myapplication.STARTINGPOINT" />

                <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
            </intent-filter>
        </activity>
        <activity
            android:name=".Menu"
            android:label="@string/app_name" >
            <intent-filter>
                <action android:name="com.example.edgaraxelsson.myapplication.MENU" />

                <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
            </intent-filter>
        </activity>
        <activity
            android:name=".Text"
            android:label="@string/app_name" >

        </activity>
    </application>

</manifest>

**Compiler output**:

    Testing started at 10:19 ...
    Waiting for device.
    Target device: samsung-sm_g900f-cd9e70da
    Uploading file
    local path: C:\Users\Edgar Axelsson\AndroidStudioProjects\MyApplication2\app\build\outputs\apk\app-debug.apk
    remote path: /data/local/tmp/com.example.edgaraxelsson.myapplication
    No apk changes detected. Skipping file upload.
    Uploading file
    local path: C:\Users\Edgar Axelsson\AndroidStudioProjects\MyApplication2\app\build\outputs\apk\app-debug-test-unaligned.apk
    remote path: /data/local/tmp/com.example.edgaraxelsson.myapplication.test
    No apk changes detected. Skipping file upload.
    Running tests
    Test running startedFinish