HAX is not working and emulator runs in emulation mode

+4 Arshath Shameer · December 21, 2014
Error!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please help me to fix it.


emulator: device fd:688
HAX is not working and emulator runs in emulation mode
emulator: The memory needed by this VM exceeds the driver limit.
creating window 43 59 329 583

/images/forum/upload/2014-12-21/d6b91ee0de20560da23e2e9488522072.png

Post a Reply

Replies

- page 1
Oldest  Newest  Rating
0 Jordan Dimitrov · December 21, 2014
If you are still searching to fix this try doing this Edit the AVD that you are using and set the memory to 512 MB and try again it works for me!
0 Arshath Shameer · December 21, 2014
Thanks for dat and it works well but i'm getting some more errors like 

../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetAttribLocation:857 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetAttribLocation:857 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502
../../sdk/emulator/opengl//host/libs/Translator/GLES_V2//GLESv2Imp.cpp:glGetUniformLocation:1442 error 0x502

Do you have any idea aboud dis pls???
0 Jordan Dimitrov · December 21, 2014
No idea sorry.
0 Sašo Plut · December 21, 2014
try editing the AVD and disable "Use Host GPU"
0 Eb yaj · December 21, 2014
hi guys i know that its op or hj of thread but im having a problem right now .. any solution to fix untrusted connection problem ? i search in google but it didnt help me
0 Awesome Flame · December 21, 2014
Found an answer online,
https://www.youtube.com/watch?v=ydHxs3l_MSs&feature=youtu.be
Check it out, it explains. Voice bad though.
0 Awesome Flame · December 21, 2014
Video about HAXM errors.
https://www.youtube.com/watch?v=ydHxs3l_MSs
0 Arshath Shameer · December 22, 2014
guys i'm still having the problem...!!!!!!!!
-1 Awesome Flame · December 22, 2014
Try lowering RAM and reduce the VM Heap.
0 Miss Diana · December 22, 2014
/images/forum/upload/2014-12-22/9a86392047b1e3a4cc5308bcbed567da.PNG

Hi there, this maybe cause from your AVD setting. Now open AVD manager then, show advance setting and modify your RAM value.. i suggesting 512MB if your computer has low ram. 

Java / Android Development

106,932 followers
About

Very popular language used to create desktop applications, website applets, and Android apps.

Links
Moderators
Bucky Roberts Administrator